خوش آمدید, مهمان
نام كاربری کلمه عبور ذخیره

کد زمان در یونیتی
(1 مشاهده) (1) مهمان
  • صفحه:
  • 1
  • 2
  • 3

موضوع: کد زمان در یونیتی

کد زمان در یونیتی 1 سال, 9 ماه پیش #143379

  • Hzf84
  • آفلاین
  • کاربر همیشگی سایت
  • Hzf3d
  • ارسال: 213
  • دریافت تشكر: 42
  • 
سلام من می خوام تو بازیم یه کد بنویسم که هر چند وقت یه بار مثلا یه کاری انجام بده برای مثال هر ۱۰ ثانیه یه بار مثلا یه تبلیغ نمایش بده یا یه امکانی به پلیر بده یه همچین چیزی لطفا. بگید از چه متد و کد باید استفاده کنم ممنون
HZF84
بازی منتشر شده من (جدل با تپه دمو ) یه نگاه بنداز

tracking.myket.ir/tracking/click?d=cpoFI...qKQDVR4E99A-zCbM3R01

پاسخ: کد زمان در یونیتی 1 سال, 9 ماه پیش #143380

  • gdeveloper
  • آفلاین
  • کاربر تازه وارد
  • ارسال: 14
  • دریافت تشكر: 6
سلام با ienumerator که برای کنترل زمان هست
برای شروعش هم دستور زیر رو میدید
startcoroutine("Test")
ienumerator Test(){
while(true){
yield return new waitforseconds(10);
.........
}
}

ممکنه یکم مشکل داشته باشه از لحاظ متنی و بزرگ کوچیکی
بجای 10 هم هر عدد دیگه میتونید بزارید
برای توقف هم
stopcourotine("Test")
یا اگه خواستین همه توابع زمانی دیگه هم که ساختید میخواید متوقف بشه
stopallcoroutine()

پاسخ: کد زمان در یونیتی 1 سال, 9 ماه پیش #143381

  • Hzf84
  • آفلاین
  • کاربر همیشگی سایت
  • Hzf3d
  • ارسال: 213
  • دریافت تشكر: 42
من قبلا از ienumerator استفاده کردم تو یه بازی دیگ م ولی وقتی فرا خوانی می شد هی تکرار می شد ولی من گفته بودم مثلا هر ۱۰ ثانیه یه بار اجرا شه
تست می کنم نتیجه رو میگم خیلی ممنون
HZF84
بازی منتشر شده من (جدل با تپه دمو ) یه نگاه بنداز

tracking.myket.ir/tracking/click?d=cpoFI...qKQDVR4E99A-zCbM3R01

پاسخ: کد زمان در یونیتی 1 سال, 9 ماه پیش #143382

  • cofeeunity
  • آفلاین
  • کاربر تازه وارد
  • ارسال: 34
  • دریافت تشكر: 4
سلام از کد زیر هم میتونید استفاده کنید بدون مشکل کار میکند
public float time_float;
public float zaman=10f; اون زمانی که میخواید بعدش دستورات مورد نظزتون اجرا بشه به این متغیر بدید به طور پیش فرض عدد 10 را دادم
public bool nolimit_loop=false;اگر میخواهید کد هاتون بعد زمان مشخص هی تکرار بشه این را true کنید وگرنه false کنید
public bool one_loop = true; اگر میخواید فقط یک بار کدهاتون بعد زمانی مشخص اجرا بشه این را true کنید وگرنه false کنید
string time_float_reset="yes"; این متغیر را اصلا تغییر ندید
الان روی این حالتی که کد را نوشتم فقط یک بار کدهاتون بعد زمانی مشخص اجرا میشه دقت کنید اگر مقدار متغیر nolimit_loop را true کنید مقدار متغیر one_loop را false کنید همین طور بلعکسش
void Start () {


}


void Update () {

if (nolimit_loop== true) {

time_float = time_float + 1f * Time.deltaTime;

if (time_float > zaman) { توی این شرط دستور مورد نظرتونو که میخواید بعد اون زمان اجرا بشه را بنویسید الان بعد از 10 ثانیه کلمه salam را در کنسول مینویسه
Debug.LogError ("salam");
time_float = 0;
}
} else {
if(one_loop==true){
if (time_float_reset == "yes") {
time_float = 0;
time_float_reset = "no";
}

time_float = time_float + 1f * Time.deltaTime;

if (time_float > zaman) { توی این شرط دستور مورد نظرتونو که میخواید بعد اون زمان اجرا بشه را بنویسید الان بعد از 10 ثانیه کلمه salam را در کنسول مینویسه
Debug.LogError ("salam");
time_float = 0;
one_loop = false;
time_float_reset = "yes";
}


}


}
}
آخرین ویرایش: 1 سال, 9 ماه پیش ارسال توسط cofeeunity.

پاسخ: کد زمان در یونیتی 1 سال, 9 ماه پیش #143383

  • Hzf84
  • آفلاین
  • کاربر همیشگی سایت
  • Hzf3d
  • ارسال: 213
  • دریافت تشكر: 42
ممنون کار کرد حالا اگه بخوام چک کنه ببینه اینترنت کاربر روشن هستش یا نه اگه روشن باشه تبلیغات رو نشون بده. باید چه کدی رو بنویسم این چه طوری هستش
HZF84
بازی منتشر شده من (جدل با تپه دمو ) یه نگاه بنداز

tracking.myket.ir/tracking/click?d=cpoFI...qKQDVR4E99A-zCbM3R01

پاسخ: کد زمان در یونیتی 1 سال, 9 ماه پیش #143384

  • cofeeunity
  • آفلاین
  • کاربر تازه وارد
  • ارسال: 34
  • دریافت تشكر: 4
از کد زیر استفاده کنید کد تست شده است
برای امتحان این کدو تو تابع اپدیت بنویسید اگر اینترنت وصل باشد تو کنسول مینویسه yes internet اگر اینترنت قطع باشد مینویسه no internet
if (Application.internetReachability == NetworkReachability.NotReachable) {
Debug.LogError ("no internet");
دستوراتی که اگر اینترنت وصل نباشد میخواید اجرا بشه اینجا بنویسید
} else {
دستوراتی که اگر اینترنت وصل باشد میخواید اجرا بشه اینجا بنویسید
Debug.LogError ("yes internet");

}
كاربران زیر تشكر كردند: Hzf84
  • صفحه:
  • 1
  • 2
  • 3
زمان ایجاد صفحه: 0.29 ثانیه

جدیدترین ارسالهای تالارگفتگو

ارسالی جهت نمایش وجود ندارد