خوش آمدید, مهمان
نام كاربری کلمه عبور ذخیره

کد زمان در یونیتی
(1 مشاهده) (1) مهمان
  • صفحه:
  • 1
  • 2
  • 3

موضوع: کد زمان در یونیتی

پاسخ: کد زمان در یونیتی 1 سال, 9 ماه پیش #143391

  • gdeveloper
  • آفلاین
  • کاربر تازه وارد
  • ارسال: 14
  • دریافت تشكر: 6
  • 
cofeeunity نوشته:
بله یاد invoke نبودم بگم راحت تره کار باهاش ولی ienumerator برای من بعضی وقت ها وقتی خروجی میگیرم به درستی کار نمیکنه نمیدونم چرا برای همین یا از invoke استفاده میکنم یا تو اپدیت مقدار متغیر فلوتو زیاد میکنم در time.deltatime ضرب میکنم بعد چک میکنم اگر مقدارش برابر مثلا 10 بود اون شرط مورد نظرم اجرا بشه نمیدونم شاید مشکل ienumerator از نسخه یونیتی باشه نسخم 2017 هست

نه به نسخه یونیتی ربطی نباید داشته باشه از من که هیچ جا مشکلی نداشتم با ienum مگراینکه اوایلش بجای داخل "" مینوشتم startCoroutine(tes() که دو تا پرانتزو حذف کردم و بجاش داخل "" دابلکدیشن گذاشتم اسم تابعو و دیگه مشکی نبود
اگه از یونیتی باشه که احتمالا نسخه های اولیه 2017 باشه وگرنه که جدیدتراش نباید مشکلی باشه در این مورد
آخرین ویرایش: 1 سال, 9 ماه پیش ارسال توسط gdeveloper.
  • صفحه:
  • 1
  • 2
  • 3
زمان ایجاد صفحه: 0.19 ثانیه

جدیدترین ارسالهای تالارگفتگو

ارسالی جهت نمایش وجود ندارد